• Języki
  • Shvoong
  • Komentarze

Zaloguj
email
hasło
    Zarejestruj

Dyskutuj o Shvoong Dyskutuj o Shvoong
Podsumuj dla mnie Podsumuj dla mnie
Przetłumacz dla mnie Przetłumacz dla mnie
Tematy na forum
Literatura
Literatura
Historia
Historia
Nauka
Nauka
i technologie
i technologie
Zdrowie
Zdrowie
Muzyka
Muzyka

Pytanie o płatnosci

Nowy post
Fayfuzz
03-10-2008 19:19
Po ilu wizytach na moich streszczeniach moge oczekiwac na jakies dochody? Bo jak narazie mam ponad 40, a nic nie wpłyneło. Pytam bo chciałem zamiescic wiecej streszczen, ale  nie wiem czy mi sie to opłaca
kurdelaska
03-12-2008 12:59
Kasa
Pieniądze za streszczenia są dodawane na koniec karzdego miesiąca
odpowiedz na ten post
Haidi21
03-12-2008 15:07
rere
ile streszczeń trzeba napisać zeby dostać kase ??? czy to jest oplacalne??
odpowiedz na ten post
kurdelaska
03-14-2008 22:53
Kasa
Ja mam okolo 20 streszczen i dostaje za nie okolo 0.30$, ale zdarzaja sie streszczenia po 50tys wyswietlen i z nich na pewno jest duzo pioeniedzy
"Profesjonalnych" dochodow nie ma co oczekiwac, zaleta shvoonga jest dozywotniosc tych zarobkow.
odpowiedz na ten post
ForumAdmin
03-17-2008 01:46
In reply to : kurdelaska
pieniadze

Od czasu jak streszczenia jest opublikowane na Shvoong, zaczyna na siebie zarabiać. Każdego miesiąca 10% z dochodów Shvoong z reklam jest dzielona pomiędzy pisarzy w zależności od liczby czytających ich publikacje. Ponieważ suma dopodziału nie jest stała, tak jest też z liczbą autorów pomiędzy których jest dzielona. Generalnie, mogę powiedzieć że potrzeba kilku tysięcy czytających aby uzyskać zysk. To oczywiście może zająć czas, jednakże zyski akumulują się z miesiąca na miesiąc.

odpowiedz na ten post
Marti97
03-29-2008 21:25
kasa
kiedy otrzymam wypłatę, i jak ona bedzie wuysuoka>? czy w shvooong mogą sie logować niepełnoletni?
odpowiedz na ten post
aniazwarszawy
04-02-2008 12:09
In reply to : Marti97
witaj
czesc, pewnie ze mozesz jako niepelnoletni. wiek nie ma znaczenia. jesli chodzi o kase to otrzymasz ja jak bedzie duzo wejsc na twoje streszczenia powyze kilku tysiecy.
odpowiedz na ten post
Tomase
12-12-2008 15:48
In reply to : aniazwarszawy
re: witaj
Tutaj  może, ale jeśli nie ma 18 lat, to nie może się zarejestrować na paypalu ;]
odpowiedz na ten post
ahd
04-20-2008 13:57
In reply to : aniazwarszawy
Platnosci

Ma na konie ponad 7 USD ,ale bardzo dużo czasu mi to zajęło  tzn. pomysł naciąganie ludzi by wchodzili na moje strony to jest bardzo proste tylko trzeba poświecić z tydzień .Możecie zobaczyć moje konto i tysiące wejść , musiałem zrezygnować z mojej metody bo musiałem  zrezygnować z emaila na którym zarobiłem to wszystko w niecałe 2 miesiące. Proponuje się dogadać by zaprosić was do siebie więc jak masz nowe konto to powiadom mnie emailem prywatnie na gg 10413473  ja cię zaproszę no i będę czerpał zyski z twojego zarobku więc w moim interesie jest byś zarabiał, dlatego też zdradzę ci złoty sierotek całkiem darmowy i banalnie prosty jak zarabiać. A ty zaprosisz innych też zdradzisz im ten sekret i zarobisz na nich a ja na tobie i jest ok. Co do płatności to kiedyś było za 50 wejść jakieś 0,01 USD. Ale nie jestem pewien teraz bo ponad rok nie byłem aktywnym pisarzem.

odpowiedz na ten post
ahd
04-20-2008 14:12
platnosci

Mam 51 streszczeń  i wejść na nie 45882 razy

odpowiedz na ten post
Wojtii123
05-06-2008 18:22
odpowiedz
Czytałem na tej stronie ze trzeba przynajmieć mieć na koncie 10 dolarów. Moze być tez tak ze nie masz konta paypay więc musisz je zayc
odpowiedz na ten post
donam
02-06-2009 00:16
re: Pytanie o platnosci
a ja mam pytanie jak mozna te konto paypal zalozyc albo podac, tzn wlaciwie w ktorym miejscu mozna podac ten numer konta zeby potem kase przelali?
odpowiedz na ten post
axel1
02-28-2009 20:45
In reply to : donam
re: re: Pytanie o platnosci
a ja mam pytanie jak można  te konto założyć proszę o wskazówki
odpowiedz na ten post
Nowy post
1
2
Next