|
|
|
|
|
Tematy na forum
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie mogę doczekać się drugiej części "Jezusa z Nazaretu" Benedykta XVI. Najpiękniejszy styl z jakim się spotkałam.... przypomina ogród, w którym anioł prowadzi czytelnika za rękę.
|
|
|
|
|
|
|
Moze ktoś jeszcze jest tak zafascynowany?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja nie czytalam zadnych pozycji Ratzingera wiec nie wiem o czym sa. nie wiem tez czy zainteresuja czytelnika ateiste. ale jezeli moglbys przyblizyc tematyke to moze bardziej sie zainteresuje tematem. o czym byla jego pierwsza ksiazka? czy to stricte religijna literatura cyz bardziej humanistyczna jak ksiazki Wojtyly?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zapraszam do przeczytania streszczenia tej ksiazki na mojej stronie. Postac Jezusa jest rozpatrywana przez BenedyktaXVI takze z historycznego aspektu. Mnie pochłonął od pierwszego spojrzenia styl , a później zaimponowała lekkość z jaka autor porusza sie po skomplikowanej logosferze Biblii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moze nie powinnam pisac tego w tym poscie, ale nie bardzo sie tu jeszcze orientuje na tej stronce ;) Mam takie pytanko, czy komuś z was przybyło [pieniędzy na koncie, po dodaniu kilku streszczeń?? Ja dodałam 10 w tym wszystkie zostały odwiedzony przynajmniej 50 razy przez roznych ludzi. A na koncie 0,00 nie wiem czy to jakies oszustwo czy po prostu za wczesnie na jakies pieniądzie - jestem tu juz kolo miesiaca. A jak jest w waszym przypadku zaqrabiacie tu cos????? jak tak to ile i co musze robic zeby cokolwiek zyskac??? Dodam ze zaprosilam tez tu kilku znajomych , ktorzy odpowiedzieli na zaproszenie.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja mam 191 wszystkich wejść 15 streszczeń a też mam 0,0 tylko zarejestrowana jestem od lutego tego roku po jakim czasie można spodziewać się pierwszych wypłat axel1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
In reply to :
axel1 |
|
re: re: Wyplata
|
|
w zeszłym miesiącu bylo u mnie ok. 16.300 odwiedzin i ok.70 streszczen - razem 3,94 USD
w tym miesiącu jednak mam prawie 6.000 odwiedzin, więc cos na pewno urośnie :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
In reply to :
daylight |
|
re: re: re: Wyplata
|
|
|
Wszystko pięknie - to czy jest tu ktoś, komu udało się już zebrać te 10 dolarów i je od portalu otrzymać? :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
In reply to :
verentius |
|
re: re: re: re: Wyplata
|
|
|
miejmy nadzieję.. u mnie tym razem przybyło 1,40 USD... czyli mam 5,34 USD na koncie...a co u was ???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
In reply to :
daylight |
|
re: re: re: re: re: Wyplata
|
|
U mnie za luty ok. 14.000 wejść i 3,33$ na koncie. Razem mam już ponad 5, czyli połowa :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
In reply to :
daylight |
|
re: re: re: re: re: Wyplata
|
|
|
A u mnie 42 centy :) Ale ja dopiero zaczynam. 1,40$ to już coś... ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rozliczenia sa dokonywane na koniec kazdego miesiaca, ale sa to centowe sumy, wiec na wieksza kwote nie ma co liczyc. W opcji moj profil jest informacja o tym
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|