• Języki
  • Shvoong
  • Komentarze

Zaloguj
email
hasło
    Zarejestruj

Dyskutuj o Shvoong Dyskutuj o Shvoong
Podsumuj dla mnie Podsumuj dla mnie
Przetłumacz dla mnie Przetłumacz dla mnie
Tematy na forum
Literatura
Literatura
Historia
Historia
Nauka
Nauka
i technologie
i technologie
Zdrowie
Zdrowie
Muzyka
Muzyka

Benedykt XVI

Nowy post
atrojka
03-06-2008 08:40
Nie mogę doczekać się drugiej części  "Jezusa z Nazaretu" Benedykta XVI. Najpiękniejszy styl   z jakim się   spotkałam.... przypomina  ogród,  w  którym anioł  prowadzi czytelnika za rękę.
atrojka
03-06-2008 11:16
pytanie
Moze  ktoś jeszcze jest tak zafascynowany?
odpowiedz na ten post
marlasinger
03-06-2008 15:49
In reply to : atrojka
benedykt
ja nie czytalam zadnych pozycji Ratzingera wiec nie wiem o czym sa.
nie wiem tez czy zainteresuja czytelnika ateiste. ale jezeli moglbys przyblizyc tematyke to moze bardziej sie zainteresuje tematem. o czym byla jego pierwsza ksiazka? czy to stricte religijna literatura cyz bardziej humanistyczna jak ksiazki Wojtyly?
odpowiedz na ten post
atrojka
03-07-2008 07:02
In reply to : marlasinger
Odpowiedz
Zapraszam do przeczytania streszczenia tej ksiazki na mojej stronie. Postac   Jezusa  jest  rozpatrywana przez BenedyktaXVI takze z  historycznego aspektu. Mnie  pochłonął od  pierwszego  spojrzenia styl ,  a później  zaimponowała  lekkość z  jaka   autor   porusza sie  po  skomplikowanej logosferze Biblii
odpowiedz na ten post
asiam33
03-06-2008 16:00
Wyplata
moze nie powinnam pisac tego w tym poscie, ale nie bardzo sie tu jeszcze orientuje na tej stronce ;) Mam takie pytanko, czy komuś z was przybyło [pieniędzy na koncie, po dodaniu kilku streszczeń?? Ja dodałam 10 w tym wszystkie zostały odwiedzony przynajmniej 50 razy przez roznych ludzi. A na koncie 0,00 nie wiem czy to jakies oszustwo czy po prostu za wczesnie na jakies pieniądzie - jestem tu juz kolo miesiaca. A jak jest  w waszym przypadku zaqrabiacie tu cos????? jak tak to ile i co musze robic zeby cokolwiek zyskac??? Dodam ze zaprosilam tez tu kilku znajomych , ktorzy odpowiedzieli na zaproszenie.......
odpowiedz na ten post
axel1
02-27-2009 18:26
In reply to : asiam33
re: Wyplata
ja mam 191 wszystkich wejść 15 streszczeń a też mam 0,0 tylko zarejestrowana jestem od lutego tego roku po jakim czasie można spodziewać się pierwszych wypłat axel1
odpowiedz na ten post
daylight
02-27-2009 21:38
In reply to : axel1
re: re: Wyplata
w zeszłym miesiącu bylo u mnie ok. 16.300 odwiedzin i ok.70 streszczen - razem 3,94 USD

w tym miesiącu jednak mam prawie 6.000 odwiedzin, więc cos na pewno urośnie :)
odpowiedz na ten post
verentius
03-01-2009 21:42
In reply to : daylight
re: re: re: Wyplata
Wszystko pięknie - to czy jest tu ktoś, komu udało się już zebrać te 10 dolarów i je od portalu otrzymać? :)
odpowiedz na ten post
daylight
03-02-2009 11:37
In reply to : verentius
re: re: re: re: Wyplata
miejmy nadzieję.. u mnie tym razem przybyło 1,40 USD... czyli mam 5,34 USD na koncie...a co u was ???
odpowiedz na ten post
mimetyczny
03-04-2009 09:16
re: re: re: re: re: Wyplata
U mnie za luty ok. 14.000 wejść i 3,33$ na koncie. Razem mam już ponad 5, czyli połowa :)
odpowiedz na ten post
verentius
03-02-2009 16:04
re: re: re: re: re: Wyplata
A u mnie 42 centy :) Ale ja dopiero zaczynam. 1,40$ to już coś... ;)
odpowiedz na ten post
atrojka
03-07-2008 07:06
In reply to : asiam33
konto
Rozliczenia sa dokonywane    na  koniec kazdego miesiaca, ale sa   to  centowe   sumy, wiec na     wieksza  kwote  nie ma co liczyc. W opcji  moj profil jest  informacja  o  tym
odpowiedz na ten post
heureka
03-10-2008 09:58
In reply to : atrojka
odp
Rozkręci się na pewno. Trochę nas tu przecież jest(:
odpowiedz na ten post
Nowy post
1
2
Next